Menu

Welkom op Beste-Vibrator.nl. We geven je alle informatie die je nodig hebt voor het kiezen van de juiste vibrator. Heb je aanvullende tips of vragen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Redactie

De Satisfyer Pro Penguin Next Generation biedt een intense en krachtige stimulatie van de clitoris. De toy maakt gebruik van luchtdrukgolven, die als het ware orale seks nabootsen. Het biedt intense stimulatie voor je meest gevoelige plekjes en brengt je langzaam naar een onvergetelijke climax!

Satisfyer Pro Next Generation Penguin is bovendien waterdicht en gemakkelijk schoon te maken dankzij het verwisselbare opzetstukje. Het enige wat je hoeft te doen is met volle teugen te genieten van de heerlijke vibraties. Alleen óf met je partner!

Solo-play of gedeeld plezier

Hoewel de Satisfyer Pro Penguin Next Generation alleen de intieme delen van de vrouw stimuleert, kun je de toy ook prima met je partner gebruiken. Hij vindt het vast spannend om te zien hoe opgewonden je raakt van dit speeltje! En doordat jouw orgasmes nóg intenser worden, beleeft hij er net zo goed plezier aan…

11 verschillende zuigstanden

De gebogen kop van deze drukgolfvibrator biedt maar liefst 11 verschillende programma’s. Dit stelt je in staat om de intensiteit langzaam op te bouwen naar wens, en uiteindelijk ongeëvenaarde orgasmes te bereiken. 

Leuk, speels ontwerp

De Pro Penguin is niet alleen een ster in het stimuleren van je meest intieme plekje. Ook het ontwerp van de toy mag er wezen. De schattige pinguïn met zijn elegante zwarte lichaam en witte buik is versierd met een verfijnde vlinderdas, wachtend om je te vergezellen naar de zevende hemel. 

Ergonomisch design

Buiten dat het ontwerp van de Satisfyer Pro Penguin Next Generation schattig en speels is, heeft hij ook nog eens een ergonomische vorm. Hij ligt supercomfortabel in de hand dankzij de slanke contouren. Dit maakt de toy enorm geschikt voor beginnende solo-players. 

Waterdicht

Niets is zo lekker als stimulatie onder water. En gelukkig is deze vriend 100% waterproof! Je kunt hem dus veilig meenemen voor nat plezier onder de douche of in bad. Wist je dat de sensaties vanwege het water bovendien nóg heftiger worden?

Fluisterstille werking

Dankzij de perfecte isolatie is de Penguin veel stiller in gebruik dan vergelijkbare producten. Zodra het hoofd van huidvriendelijke siliconen je clitoris heeft omhuld, is je speeltje nauwelijks hoorbaar. Zo kun je hem met een gerust hart gebruiken, zonder bang te zijn dat het geluid wordt opgemerkt. 

Lichaamsveilig materiaal

Satisfyer Pro Penguin Next Generation is gemaakt van huidvriendelijke siliconen, waardoor de toy veilig te gebruiken is zonder gevaar voor irritaties. Daarnaast wordt de binnenkant beschermt tegen water, glijmiddel of andere vloeistoffen, wat het enorm hygiënisch maakt. Het opzetstukje is bovendien verwisselbaar en eenvoudig te verwijderen voor een goede reiniging. 

Gemakkelijk oplaadbaar

De geïntegreerde oplaadbare batterijen van de Penguin maken het een milieuvriendelijk speeltje. Als je hem via een stekker wilt opladen, kan de meegeleverde magnetische USB-kabel worden aangevuld met een 5 V-stekker. 

Zorg ervoor dat de toy altijd volledig is opgeladen. Het zou jammer zijn als het sexy moment wordt verpest vanwege een lege batterij…

Satisfyer Pro Penguin vs Satisfyer Pro 2 Next Generation

Je zult je vast wel afvragen: ‘Wat is het verschil tussen de Satisfyer Pro Penguin vs de Satisfyer Pro 2 next Generation? Het grootste verschil is in feite het meer gebruiksvriendelijke formaat en de fluisterstille werking. Daarnaast is het opzetmondje van de Pro Penguin wat groter, waardoor iedereen hem kan gebruiken. 

Gebruiksaanwijzing van de Satisfyer Pro Penguin Next Generation

De Pro Penguin is supermakkelijk in gebruik, waardoor het de perfecte toy is voor vrouwen die net beginnen met solo-play. 

Je plaatst het siliconen mondstukje van de Satisfyer simpelweg rond je clitoris. Zodra je de ideale positie hebt gevonden hoeft je de toy niet meer te bewegen. Druk op de kleine knop aan de onderkant van de tool, en het speeltje geactiveerd in de laagste vibratiestand. 

De vibratie-intensiteit kan worden verhoogd met de grotere, ovale knop. Elke keer dat je op deze knop drukt, zal de intensiteit toenemen met één niveau. Switch eenvoudig tussen de 11 verschillende standen, totdat je de perfecte stand hebt gevonden! 

Het LED-lampje op het bedieningspaneel van de Penguin blijft branden terwijl de toy in gebruik is. Door op de kleine knop te drukken wordt het toestel uitgeschakeld. 

Tip: gebruik de Satisfyer Pro Penguin Next Generation met glijmiddel op waterbasis om de sensuele ervaring te versterken. 

Conclusie

Zoals je ziet is de Penguin een echte topper onder de vibrators. Ben jij vooral op zoek naar intense clitorisstimulatie? Dan is dit de perfecte toy voor jou. Dankzij de luchtdrukgolven die je clit als het ware naar binnen zuigen, heb je voortaan het gevoel oraal bevredigd te worden. 

Bovendien is de Pro Penguin van Satisfyer waterdicht, super gebruiksvriendelijk een fluisterstil. De toy ligt perfect in de hand voor een optimale gebruikerervaring en is gemaakt van lichaamsveilig siliconen. Kortom: een geweldige toevoeging aan je vibratorselectie, of als eerste vibrator!