Menu

Welkom op Beste-Vibrator.nl. We geven je alle informatie die je nodig hebt voor het kiezen van de juiste vibrator. Heb je aanvullende tips of vragen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator

Redactie

Met de Thumping Bunny Vibrator haal je een toy in huis van een ander niveau. Deze superkrachtige vibrator in rabbit-style, zal je nog lang na gebruik tevreden achterlaten… 

Thumping Bunny is de perfecte vibrator voor jou als je op zoek bent naar een toy die al je gevoelige plekjes tegelijkertijd stimuleert. De gebogen, vibrerende schacht van het speeltje zorgt namelijk voor optimale G-spot stimulatie, terwijl de ‘oren’ van de toy je clitoris heerlijk verwennen. En de stootfunctie zorgt er gegarandeerd voor dat jij in de zevende hemel beland…

De Thumping Bunny Vibrator is geweldig voor hete solo-play sessies, maar kan ook prima worden gebruikt door koppels. In alle gevallen zal dit speeltje je leven op een positieve manier veranderen!

Wat heeft de Thumping Bunny Vibrator allemaal in huis


Thumping Bunny is van alle markten thuis. Je hoeft voortaan niet meer te kiezen wat voor soort stimulatie je wilt, want deze toy biedt het allemaal! 

10 verschillende standen

Met meer dan 100 combinaties van patronen die je naar wens kunt instellen, zal deze vibrator je lichaam golven van plezier bezorgen, zoals je nog nooit eerder hebt ervaren.

Het handvat van de Thumping Bunny is voorzien van 3 knoppen. De eerste regelt het wrijvende konijnenoor over de clitoris, de tweede het patroon en de sterkte van trillingen. De laatste knop gebruik je om het patroon en de intensiteit van het stoten te regelen. 

De vibraties van dit speeltje gaan van zacht naar hard. Experimenteer met alle standen om te zien welke combinatie voor jou het beste werkt.

Waterdicht

Doordat de Thumping Bunny Stotende Vibrator 100% waterdicht is, kun je hem af en toe meenemen onder de douche of in bad voor extra genot onder water. De stootfunctie zal bovendien nóg intenser aanvoelen wanneer de toy in het water wordt gebruikt.

Lichaamsveilig materiaal

Thumping Bunny Vibrator is gemaakt van zijdezacht, lichaamsveilig siliconen. Dit maakt dat de toy heerlijk aanvoelt op de huid en absoluut geen irritatie veroorzaakt. 

Stootfunctie

De stootkracht van de vibrator geeft dit speeltje een extra dimensie. De toy beweegt intern op en neer, wat een uniek stotend en bonzend gevoel geeft. Sluit je ogen en je zult niet eens in de gaten hebben dat het geen sexy man is die je berijdt…

Clitoris- en G-spotstimulatie

Wil je jouw meest intense en gevoelige plekjes tegelijkertijd stimuleren of ga je liever voor om de beurt? Het is helemaal aan jou wanneer je in bed ligt met je nieuwe beste vriend. De clitorisstimulator trilt, streelt en beweegt van links naar rechts voor een goddelijk gevoel, terwijl de gebogen schacht je G-spot perfect weet te raken. 

Eenvoudig oplaadbaar

De interne batterij van de Thumping Bunny is eenvoudig op te laden met de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel. Zorg dat de toy altijd helemaal vol is, zodat je nooit teleurgesteld wordt! 

Gemakkelijk te reinigen

Tot slot is deze topper na gebruik eenvoudig en snel schoon te maken met een milde sextoycleaner en/of lauwwarm water. Laat het speeltje na het reinigen drogen aan de lucht en je bent weer klaar voor een nieuwe, zinderend hete sessie!