Reviews beste vibrators

Reviews Crescendo

Review van Michelle

“Oneindige mogelijkheden, ik blijf ze verkennen”

De vibrator van Crescendo is erg krachtig en gemaakt van een hele zachte en fijne silicoon. Daarnaast is deze erg makkelijk te gebruiken met glijmiddel gemaakt van water. Ook wel lubricant genoemd. Ik kwam de Crescendo in vele winkels tegen en kon het niet laten om de vorm te veranderen en te voelen hoe zacht deze aanvoelt. Maar ik had hem nog nooit zelf uitgeprobeerd tot ik hem hier besteld had. En tot nu toe heb ik er erg veel lol en genot van gehad. Door de vele mogelijkheden voel ik mij nog steeds een beginner en dat is nu precies het mooie. Naast dat je 12 vibratie opties hebt, bied deze vibrator ook nog eens 16 intensiteit niveaus. Wanneer je de app download worden de opties nog uitgebreider en persoonlijker. Zelfs kun je de intensiteit nog eens per motor afstellen, dit is toch wel echt ideaal nadat je de vorm ook aanpast. Zo kun je de spanning verdelen, opbouwen of ineen keer alles aanzetten. Hierdoor is de veelzijdigheid van de vibrator erg ruim. Er zijn namelijk meer dan 100 combinaties te verzinnen haha! En als je inspiratie nodig hebt kun je hier het playbook zien.  

In eerste instantie gebruikte ik de Crescendo handmatig. Wat ik zelf erg prettig vond was dat ik de Crescendo vibrator als een soort massage apparaat gebruikte. Dus als je hem gewoon lang hebt en dan de flapjes om de clitoris heen laten vibreren. Ik had dus alleen de onderste motoren aan staan. Dit voelde geweldig, in een later stadium probeerde ik meer combinaties met de clitoris en de G-spot massage tegelijk.

Opties en accessoires 

Ook kreeg ik de PlayBook uitgeprint erbij met extra bonus tips en standjes. Zowel voor mezelf als met met m’n partner. Ook zit er een hele mooie verpakking bij die ideaal is om je partner mee te verassen, want de vibrator is gender neutraal. Verder dit er van alles bij aan accessoires, usb kabel, satijnen opberger, contactloze oplader en handleiding. Je kunt zien wanneer de batterij vol is, dan blijft namelijk het blauwe lampje stilstaan en blijft deze branden. Bij het opladen zal deze langzaam knipperen.
Nu iets meer over het gebruik, er is een plus en minus knop. Ook is er een bluetooth knop, hierover vertel ik zo meer. De minus knop dien je 3 seconden ingedrukt te houden en zo activeer je de vibrator.  Als je nu op de aan/uit knop drukt zul je alle mogelijkheden en patronen verkennen. Door de 6 motoren is er erg veel variatie van hoog naar laag en van sterk tot zachte vibraties. Met de minus en plus knop kun je de intensiteit aanpassen (16 soorten intensiteit) van het gekozen patroon. Je zet de vibrator weer uit door 3 seconden de minus knop ingedrukt te houden. Probeer de vibrator niet naar de zijkant te buigen. Enkel opwaarts en neerwaarts.


MysteryApp

Het pairen via de Applicatie van MysteryVibe is eenvoudig als je de instructies volgt op je mobiel. Naast dat je zelf elke motor kan besturen, de intensiteit kan veranderen en de soort trilling, kun je ook je partner de Vibrator laten  bedienen. Op deze manier kom je meer uit je hoofd en meer tot je lichaam.  Hele goede aanraderJ. Wat ook erg fijn voelt, en dit lijkt een beetje op de balans ballen van Newton, dat de vibrator subtiel op en neer trilt met afzonderlijke motoren. Heerlijk :D.

Je kan de Mystery Vibe Crescendo hier bestellen bij bol.com voor 79 (voorheen 150) euro. Hij is er trouwens ook in het paars, die vind je hier.