Menu

Welkom op Beste-Vibrator.nl. We geven je alle informatie die je nodig hebt voor het kiezen van de juiste vibrator. Heb je aanvullende tips of vragen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Beste standjes vibrator

Dit zijn de beste standjes met een vibrator

Redactie

Ben je op zoek bent naar sexy manieren om je solo-play op te fleuren, of kom je net kijken in de wereld van sextoys? Dan is het experimenteren met verschillende posities een geweldige manier om erachter te komen wat je opwindt en lekker vindt. 

Vaak wordt een vibrator op dezelfde manier gebruikt. Maar door een klein beetje ‘out of the box’ te denken, zul je een aantal nieuwe sensaties ervaren die je nog nooit hebt gevoeld! Waarschijnlijk varieer je met je partner ook van standjes, dus waarom zou dit bij solosessies anders moeten zijn? 

De volgende keer dat je op het punt staat om jezelf te verwennen, moet je deze vibrator standjes absoluut eens uitproberen:

Liggend op je rug

Als je eerder hebt gemasturbeerd, ben je waarschijnlijk al bekend met deze positie. Maar hoewel het een van de meest populaire vibratie standjes is, wil het nog niet zeggen dat het minder lekker is; vooral als je er eens lekker voor gaat liggen in je kingsize bed.  

Zo werkt het: ga op je rug liggen, plaats de vibrator tussen je benen en zet hem op je favoriete standje. Voor een intens gemengd orgasme kun je proberen om je G-spot te stimuleren met je vibrator terwijl je je andere hand gebruikt om je clitoris te verwennen. 

Of beter nog: investeer in een vibrator die beide erogene zones tegelijkertijd stimuleert. Sommige speeltjes zijn ten slotte zo geweldig, dat je alleen maar achterover hoeft te liggen en te genieten van de ultieme handsfree sessie!

‘Butterfly’ positie

Als je wel eens aan yoga hebt gedaan komt deze positie je vast bekend voor. Ga zitten, spreid je knieën in vlinderstijl en druk je hielen tegen elkaar. Orgasmes zijn in feite spiersamentrekkingen. En omdat deze positie spanning in je bekkenbodemspieren veroorzaakt, kan het je orgasme intenser maken. 

Omdat je al met je benen gespreid zit, kun je gemakkelijk je clitoris (en al je andere favoriete plekjes) bereiken met je vibrator. Diepere penetratie is misschien een beetje moeilijk, maar G-spot-stimulatie maakt een hoop goed!

Probeer je bekkenbodemspieren aan te spannen en los te laten terwijl je speelt met verschillende instellingen op je vibrator, voor het ultieme G-spot orgasme.

Achteroverleunend in bad

Voor veel vrouwen was hun allereerste masturbatiesessie in de badkuip of onder de douche. Zou dat liggen aan de stoom? De hygiëne? De afneembare douchekop met de verschillende drukstanden? In feite is een combinatie van alles het perfecte recept voor een super intens orgasme. En als je het plezier van masturbatie onder water nog niet hebt ervaren, wordt het de hoogste tijd. 

Afhankelijk van de vorm van je badkuip, is achteroverleunen op de rand met je benen gespreid, waarschijnlijk de meest comfortabele optie. In plaats van je douchekop te gebruiken, sluit je nu je ogen, ontspan je en laat je je waterdichte vibrator al het werk doen. 

Masturberen tegen de douchewand is bovendien ook een geweldige manier om je solosessies op te fleuren. Het bloed stroomt namelijk naar je geslachtsdelen als je staat, wat je orgasmes nog krachtiger kan maken.

‘Doggystyle’

Tijdens de geslachtsgemeenschap is doggystyle een van de beste posities om je G-spot te stimuleren. En dit is bij solo doggystyle niet anders. De flexibiliteit van deze positie stelt je in staat om je clitoris vanuit verschillende hoeken te bereiken en om verschillende hoeveelheden druk uit te oefenen. 

Solo doggystyle is ideaal als je niet zo flexibel bent. En als je van anaal spel houdt, is een doggy-achtige positie bovendien een van de beste vibratie standjes. Het enige wat je hoeft te doen is op handen en voeten te gaan staan, ​je ene hand te gebruiken voor balans en de andere om je vibrator vast te houden. 

Solo spoon

Iedereen kent het wel: de klassieke lepeltje-lepeltje-positie: een van de beste standjes voor wat extra intimiteit (en gemakkelijke toegang tot je clitoris). Maar het goede nieuws is: je hebt geen partner nodig om te genieten van een teenkrullend, ongeëvenaard orgasme. Dat kan je helemaal zelf. Wie heeft er immers een penis nodig als je een vibrator hebt?

Om in deze positie te komen ga je op je zij liggen en plaats je de vibrator tussen je benen. Je kunt ervoor kiezen om ‘handsfree’ te gaan en tegen je vibrator aan te schuren. Gebruik voor wat extra druk je hand om je toy te leiden en de sensaties te veranderen. 

Conclusie

Het gaat er uiteindelijk alleen maar om wat voor jou goed voelt. Heb je wat extra pit nodig? Zet dan een sexy Netflix-serie op of kijk wat porno om de sappen te laten stromen. En het opzetten van een sensueel muziekje doet ook altijd wonderen. 

Maak er echt een fijn momentje voor jezelf van; masturbatie is de ultieme selflove! Naast al deze standjes die je met je vibrator kunt doen, zijn er natuurlijk nog veel meer. The key is om te experimenteren met verschillende standjes, tot je de perfecte positie hebt gevonden!