Menu

Welkom op Beste-Vibrator.nl. We geven je alle informatie die je nodig hebt voor het kiezen van de juiste vibrator. Heb je aanvullende tips of vragen? Laat het ons weten via het contactformulier!

De Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator

Redactie

De Satisfyer Pro G-spot rabbit vibrator voor vrouwen is bedoeld voor vaginale en clitorale stimulatie tegelijkertijd. Het speeltje maakt, net als de klassieke Pro 2, gebruik van unieke luchtdrukgolftechnologie, die stimulatie van de clitoris mogelijk maakt zonder direct contact. Dit terwijl de flexibele vibrerende schacht zich tegelijkertijd aanpast om G-spotstimulatie mogelijk te maken. 

Satisfyer Pro + G-spot rabbit heeft een elegant en vrouwelijk design en is speciaal ontwikkeld om dubbele stimulatie te bieden. Met het handige paneel kunnen de twee motoren van de vibrator afzonderlijk van elkaar worden bediend, voor heerlijke stimulatie zoals jij het graag wilt. Ervaar de verschillende sensaties die deze geweldige toy met zich meebrengt, terwijl je je een weg baant naar ongekende orgasmes!

Air pulse technologie

De Satisfyer Pro G-spot rabbit vibrator maakt, zoals al aangegeven, gebruik van innovatieve, gepatenteerde drukgolftechnologie. Hierdoor wordt de clitoris met contactloze drukgolven en tintelende onderdruk gestimuleerd. De vibrator bootst als het ware orale seks na, waardoor miljoenen vrouwen wereldwijd al enthousiaste gebruikers zijn. Je hebt niets meer nodig dan jezelf, een rustige plek en dit fantastische speeltje. Bye bye mannen!

Eenvoudig oplaadbaar

De Satisfyer Pro rabbit is uitgerust met geïntegreerde oplaadbare batterijen, zodat hij milieuvriendelijk kan worden opgeladen. De bijgeleverde magnetische USB-kabel kan indien nodig worden aangevuld met een standaard 5V-stekker.

Zet de Satisfyer Pro + G-spot rabbit uit voordat je hem gaat opladen en wacht tot het lampje constant licht geeft. Dit duurt ongeveer 2 uur. 

100% waterdicht

Of je hem nu onder de douche of in bad gebruikt om te ontspannen na een lange dag: de Satisfyer Pro G-spot Rabbit is volledig waterdicht. Het is dus altijd en overal een trouwe metgezel, zelfs in de natste omstandigheden! Je kunt zelfs een intensere pulsatie bereiken door de toy in water te gebruiken. Zeker uitproberen dus!

Zo gebruik je de Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator

De Pro G-spot rabbit is supergemakkelijk in gebruik. Je kunt bovenop de toy kiezen uit 10 gevarieerde vibratieprogramma’s en 11 verschillende  luchtpulsintensiteiten. Zet de vibrator aan door de knop op de bovenkant even kort ingedrukt te houden, dan gaat hij vanzelf vibreren. 

Breng vervolgens de vibrerende schacht vaginaal in en spreid je schaamlippen een beetje om je clitoris bloot te leggen. Plaats het siliconen hoofdje van de Satisfyer daarna over de clitoris en oefen lichte druk uit. Je zult merken dat je clitoris licht naar binnen wordt gezogen, en dat de pulserende drukgolven heerlijke sensaties veroorzaken. En dat zonder enige vorm van aanraking. 

Zodra je de ideale positie voor jou hebt gevonden, hoef je de toy niet meer te verplaatsen. Houd hem simpelweg op dezelfde plek, totdat je tot een explosief hoogtepunt komt. Je kunt eventueel glijmiddel aanbrengen voor een nog soepelere ervaring. 

De rabbit Satisfyer Pro G-spot schoonmaken

Voordat je je Satisfyer voor het eerst gaat gebruiken én na ieder gebruik, is het belangrijk om hem goed schoon te maken. Was de toy met lauwwarm water of een speciale sextoycleaner en laat het vervolgens drogen aan de lucht. Je kunt eventueel een wattenstaafje gebruiken om de binnenkant van het mondstukje te reinigen. 

Conclusie

De Satisfyer Pro G-spot rabbit vibrator is de perfecte toy voor jou als je op zoek bent naar dubbele stimulatie, van zowel de G-spot als de clitoris. Dit elegante speeltje is supergemakkelijk in gebruik en gemaakt van flexibel siliconen die zich perfect aanpassen aan je lichaam. 

Deze geweldige vibrator bootst orale seks na dankzij de innovatieve luchtdrukgolven, die de clitoris als het ware naar binnen zuigen. Ongekende sensaties en explosieve hoogtepunten zijn het resultaat! Wil je dit zelf ervaren? Koop deze topper dan bij onder andere EasyToys, voor 39,99. Enjoy!