Partner Plus Vibrator Voor Koppels Met Afstandsbediening

49,90

Terwijl de trillingen je liefdeskraal betoveren, zorgt de inwendig gedragen schacht voor een opwekkend gevoel van strakheid voor je partner, waardoor je vrijen nog spannender wordt voor hem

Beschrijving

Terwijl de trillingen je liefdeskraal betoveren, zorgt de inwendig gedragen schacht voor een opwekkend gevoel van strakheid voor je partner, waardoor je vrijen nog spannender wordt voor hem. U kunt genieten van deze wederzijdse stimulatie waar u maar wilt: dankzij de waterdichtheid van de Double Plus kunt u een warm bad samen nog heter maken.

De geïntegreerde oplaadbare batterij is ook praktisch: gebruik gewoon de meegeleverde USB-oplaadkabel om uw Double Plus op te laden en uw vrijen op te fleuren wanneer u maar wilt. De huidvriendelijke siliconen voelen zeer aangenaam aan, waardoor het het ideale materiaal is voor uitgebreide erotische spelletjes. Het is extreem hygiënisch en het wrijvingsloze gevoel wordt een uniek genot in combinatie met een glijmiddel op waterbasis. Het speelgoed is gemakkelijk schoon te maken met milde zeep en water. Voor een diepere reiniging moet je ook een speelgoedreiniger gebruiken – een paar sprites zijn genoeg om je speelgoed onberispelijk achter te laten.

De partner plus remote geeft nog meer stimulatie dankzij de twee motoren die beide partners tegelijkertijd stimuleren. Als uitbreiding op de vorige versie heeft de nieuwe partner plus remote een afstandsbediening wat meer vrijheid en mogelijkheden biedt qua vibraties.

Afhankelijk van je stemmig kun je bepalen wie de controle heeft over de intensiteit met de 10 verschillende vibratie patronen. Net zoals het vorige model is de partner plus remote gemaakt van lichaamsveilige siliconen en is het IPX7 waterproof.

Afstandsbediening
Dankzij de praktische afstandsbediening is het regelen van de trilling eenvoudig en kun je op het moment zelf bepalen wie de leiding krijgt. Voor wilde avonturen en opwindend voorspel kan de vrouw de vibrator ook onder haar slipje dragen en haar partner haar laten verrassen.

De vibrator is oplaadbaar en heeft een Li-ion batterij. De afstandsbediening werkt op een CR 2032 batterij die is meegeleverd.

Materiaal
De huidvriendelijke siliconen voelen zeer aangenaam aan, waardoor het het ideale materiaal is voor uitgebreide erotische spelletjes. Het is extreem hygiënisch en het wrijvingsloze gevoel wordt een uniek genot in combinatie met een glijmiddel op waterbasis. Het speelgoed is gemakkelijk schoon te maken met milde zeep en water. Voor een diepere reiniging moet je ook een speelgoedreiniger gebruiken – een paar sprites zijn genoeg om je speelgoed onberispelijk achter te laten.

Productinformatie
Lengte: 88 mm
Gewicht: 63 gram
Hoogte: 28 mm
Breedte: 53 mm
Schachtlengte: 70 mm
Materiaal: ABS kunststof, siliconen
Kleur paars
Waterdicht: Ja

Merk

Partner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Partner Plus Vibrator Voor Koppels Met Afstandsbediening” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.