Hoe kies je de beste vibrator?

Tips en adviezen voor de Beste Vibrator

Soort Vibrator

Er zijn namelijk 5 soorten: Intern, clitoraal (extern), intern + clitoraal, anaal en vaginaal.

Vorm

Met opties als een Magic Wand of een discrete vibrator die een mooie pasvorm heeft voor je handpalmen zijn er dus vele soorten formaten. In het begin kan het lastig zijn welke vorm je wil. Vooral als het jou eerste betreft.

Hoe kies je de beste vibrator?

formaat & Materiaal

Let op materiaal en textuur. Over het algemeen is materiaal gemaakt van siliconen het meest veilig en makkelijk schoon te maken. Je kunt nog kiezen voor ribbels, die geven extra stimulans. Of ander kinky materiaal zoals metaal, roestvrij staal, glas, en plastic.

textuur

De meeste hebben tal van vibratiepatronen, snelheden en intensiteit. Het is dus even uitzoeken wat voor jou goed werkt. Let hierbij altijd goed op je ademhaling en geef je poes en lichaam de zuurstof die het verdient. Hoe meer je de vibrator gebruikt, hoe beter je weet wat goed voelt.

In 5 stappen naar de beste Vibrator

  1. Denk of fantaseer dus gerust na over wat je normaal gesproken lekker vind. Als je normaal gesproken heel veel genot uithaalt met je vingers. Dan is een hele grote vibrator wellicht overbodig. Maar wanneer je dit formaat gewend vind, fijn vind of er over fantaseert kun je het dus gerust doen. Ook zijn er kleine vibrators die lijken op lippenstift of die je in je tas kan verstoppen. Dus bepaal eerst welk formaat bij je past.

  2. Maar wees gerust, de vormen zijn vaak perfect ontworpen dat
    ze de beste plekken standaard raken. Ook zijn er vibrators die meerdere vormen kunnen aannemen. Weet je even niet welke je
    moet kiezen van bovenstaand, denk dan eens gerust een paar minuten na zonder mobiel of laptop wat je normaal heel fijn vind en baseer daar je keuze op. Intens en specifieke plekken of vind je het fijner rondom je schaamlippen en clitoris. Wat voor jou het beste werkt normaal, daar kun je het beste je keuze op baseren. Clitoraal en penetratie of 1 gedeelte tegelijk. Kun je de keuze niet maken dan adviseren wij een interne vibrator. Want deze kun je ter alle tijden perfect
    als externe vibrator gebruiken. 
  3. Let op materiaal en textuur. Over het algemeen is materiaal gemaakt van siliconen het meest veilig en makkelijk schoon te maken. Je kunt nog kiezen voor ribbels, die geven extra stimulans. Of ander kinky materiaal zoals metaal, roestvrij staal en plastic. 
  4. Hoe meer je de vibrator gebruikt, hoe beter je weet wat goed voelt. Als je hele dunne muren hebt, kies er dan een die niet veel lawaai maakt. Om te testen of de vibraties goed voor jou zijn, test de trilling op je neus of hand. Dit zijn gevoelige delen van het lichaam.

Soorten vibrators
Bepaal de soort en vorm Vibrator

Veel gestelde vragen

Een vibrator is een seksspeeltje dat wordt aangestuurd door een kleine motor. De motor zorgt ervoor dat het speelgoed met verschillende snelheden schudt of trilt. Deze trillingen zijn buitengewoon aangenaam en kunnen worden gebruikt om de gevoelige delen van je lichaam te stimuleren, zoals de eikel, prostaat, tepels, clitoris of G-spot. Met behulp van deze verbazingwekkende trillingen kun je orgasmes krijgen die je lichaam laat trillen en klaarkomen!

Ongemakkelijke vragen leiden vaak tot vooruitgang. Je bent immers nieuw op dit gebied en wil meer informatie. Er zijn allerlei maten vanaf een lippenstift formaat tot een de grote tarzans. Dus het mag best eens ongemakkelijk of oncomfortabel zijn om erachter te komen waarvan jij het meest geniet en wat dus jouw beste vibrator is. 

Snelheid, vibratiepatronen, knoppen en vibrators met Apps. Erg stil, op afstand bestuurbaar, solo of een duo. Er zijn tal van functies, exploreer wat bij jou past. 

Ja een vibrator is geweldig tijdens de seks. Inwendig, uitwendig en ideaal voor stellen. Op de speelpagina zijn tal van inspiratiestandjes te vinden op je partner te verassen. Dus verklap niet alle posities  om het extra spannend te maken. Hier kun 

Hoe kies je de beste vibrator?

De manier waarop een vibrator wordt gebruikt, is afhankelijk van het type. Sommige zijn bedoeld voor uitwendig gebruik tegen de penis of clitoris of zelfs tepels, terwijl andere bedoeld zijn om in de vagina of anus te worden ingebracht. Ook zijn er vibrator die dit beide ondersteunen. 
Over het algemeen moet je de vibrator tegen je meest gevoelige plekken houden om de plezierige trillingen te ervaren. Op elk deel van het lichaam dat goed aanvoelt, kan een vibrator worden vastgehouden om maximaal genot te ervaren!

Dit type vibrator is vergelijkbaar met een vibrator met afstandsbediening. In plaats van standaard kan de vibrator bediend worden via een app. Bluetooth zorgt ervoor dat het kan worden bediend via een mobiele telefoon-app of een ander Bluetooth-apparaat. De bluetooth-vibrator is ontworpen voor partnerspel, waarbij de persoon die de vibrator draagt meestal niet degene is die de leiding heeft over het plezier dat ze ontvangen. Als een toegevoegde bonus, Bluetooth mogelijkheid om de vibrator van een behoorlijke afstand te bedienen. Je hoeft niet in dezelfde kamer of zelfs in hetzelfde gebouw te zijn als je partner!

Er zijn tal van koppel vibrators te vinden. Hier vind je een leuk en interessant artikel over de best koppel vibrators.