Personaliseren. Spelen.
Genieten.

Op zoek naar de beste Vibrator met App? Beste Vibrator selecteert voor jouw de beste vibrator met App voor haar, hem en elkaar. Bestuur de beste vibrators met een app via je eigen telefoon.

 
Best beoordeelde:
Dit is de Allerbeste Vibrator met de MysteryVibe App

Vibrator met app gezocht? Dit is de Allerbeste Vibrator met de MysteryVibe App

Volg de instructies via de Google Play store of de App Store van Apple. Dankzij de App en de Crescendo is het mogelijk om persoonlijke vibraties in te stellen per motor. Een duidelijk voorbeeld is dat de middelste puur ter massage dienen en dat de bovenste motor erg intensief trilt. Dit geeft zowel een masserend als trillend effect op de clitoris. Ook kun je bepaalde motoren uitschakelen of ze allemaal een ander soort trilling te geven. Bevalt een heel goed, geef ze een naam en sla deze op als “Vibe.” Bijvoorbeeld Magic Edge. Zie de afbeelding hieronder:

Ook kun je de dildo of vibrator live met de App bedienen of laten bedienen door je partner. Hij volgt dus geen vast massagepatroon meer, maar je past alle motoren live aan naar wens. De presets werken goed. Dit is zowel met mijn telefoon (HTC 11+) als met die van mijn vrouw (Galaxy S9+). Daarvoor gebruiken wij vooral de Applicatie. Hier is de Crescendo te bestellen.

Wanneer je genoeg Vibes of patronen hebt gecreëerd, kun je altijd nog inspiratie opdoen bij Tips en Standjes

Creeer eigen patronen of voor je partner. Of download gratis.

Voeg toe, verwijder en orden Vibes binnen MysteryVibe

Live controle via Crescendo, Tenuto or Poco for the ultimate partner play

Dit is de Allerbeste Vibrator met de MysteryVibe App
creeeren van eigen patronen per motor
"Hier kan ik tal van verschillende, spannende patronen verzinnen voor mijn vrouw. Elke avond verras ik haar weer en bouw ik het langzaam op. Soms download ik gewoon een aantal nieuwe als ik minder tijd heb. "
Anoniem

"Leuke app en mooi apparaat. De presets werken wel goed. Dit is zowel met mijn telefoon (HTC 11+) als met die van mijn vrouw (galaxy S9+)."

Vanuit Google PlayStore