Menu

Welkom op Beste-Vibrator.nl. We geven je alle informatie die je nodig hebt voor het kiezen van de juiste vibrator. Heb je aanvullende tips of vragen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Favoriete standjes met de beste vibrator

Tips en standjes met vibrator

Tips en standjes met vibrator

Hier hebben wij een aantal tips en standjes ter inspiratie met de Crescendo. 


Koop nu

Tips en standjes met vibrator

Rodeo

De rodeo is perfect om tijdens de rodeo jezelf te bevredigen.
Buig de vibrator simpel in een 90 graden bocht zodat de onderkant stevig staat. Voor betere ondersteuning is het mogelijk om het plate gedeelte voor jezelf vast te houden. Experimenteer nu met verschillende hoeken en snelheden .Verander ook eens patronen op de applicatie en beweeg sensationeel mee met de patronen. 

Connoiseur

Tips en standjes met vibrator

Leg je partner op een lieve of ruige manier op de rug. Begeleid de benen van je partner over jouw schouders of omhoog. Maak een mooie S vorm van de Crescendo. Dit stimuleert haar G-spot en lijkt op een kom hier beweging die normaal met de vinger gemaakt kan worden. De clitoris is nu vrij voor extra tong stimulatie. Hier ga je géén spijt van krijgen en is een vrij pas naar meer goede seks. 

Pulsing Spank

Tips en standjes met vibrator

Hou jij of je partner om af en toe gespankt te worden? Activeer dan de Buzz modus via de app. Dit is een patroon die perfect bij spanken past. Tegelijkertijd vibreert jouw clitoris en G-spot. Ga lekker op schoot liggen en doe het zo hard of zacht als jullie willen. Ben je niet van het spenken dan is dit standje ook ideaal voor quality time met jezelf.