The Screaming O Rodeo Spinner Paars

17,90

De Rodeo Spinner geeft haar volledige controle met een vibrerende ring met twee lussen voor een perfecte positionering! Dit ontwerp met twee lussen is voorzien van een rekbare cockring aan de ene kant en een handige vingerlus aan de andere kant met een multi-functionele bullet vibrator ertussen, waardoor het gemakkelijk om te plaatsen en aan te passen is precies hoe zij het wil

Beschrijving

De Rodeo Spinner geeft haar volledige controle met een vibrerende ring met twee lussen voor een perfecte positionering! Dit ontwerp met twee lussen is voorzien van een rekbare cockring aan de ene kant en een handige vingerlus aan de andere kant met een multi-functionele bullet vibrator ertussen, waardoor het gemakkelijk om te plaatsen en aan te passen is precies hoe zij het wil. De Rodeo Spinner blijft op zijn plen met een onderste ring die om zijn penis en testikels gaat en past goed zonder het gevoel te strak te zitten. Deze unieke eigenschap geeft mannen een comfortabeler alternatief voor de traditionele cockrings die met iedere beweging van hem of haar uitrekken.

Perfect voor standjes met de vrouw bovenop, laat de RodeO Spinner haar kiezen hoe zacht, sterk of intense de stimulatie moeten voelen. Je kunt kiezen uit 3 snelheden – variërend van een lage rumble tot aan een doordringende vibratie – en een plagerige pulsatie functie die koppels op een wilde rit meeneemt. Verplaats het een beetje naar links of een stuk naar rechts om meer kwetsbare gebieden te raken of trek de ring aan voor volledig contact met de clitoris voor vibraties de ze diep van binnen kan voelen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, waardoor de rodeo Spinner één van de meest aanpasbare koppels seksspeeltjes op de markt is!

Kenmerken
– Vibrerende ring met beheersing tijdens het rijden
– Vingerlus laat je de positie en druk bepalen
– Super rekbare comfortabele ringen zonder strak gevoel
– Verticale bullet motor met 3-speed vibraties en wilde rit pulsatie stand

Aanvullende informatie
– Herbruikbaar
– Verwisselbare AG13 batterijen gaan 30 minuten mee
– Lichaamsveilig SEBS materiaal
– Latex- en ftalaat-vrij
– Draadloos
– Waterdicht

Merk

The Screaming O

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Screaming O Rodeo Spinner Paars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.