Teatiamo Houten Dildo Berk

198,90

Deze prachtige dildo is gemaakt van Fins berkenhout

Beschrijving

Deze prachtige dildo is gemaakt van Fins berkenhout. Het is ontworpen en ontwikkeld in Rovaniemi, Finland.

Als materiaal is hout hard, maar verschillende stukken hout vertegenwoordigen verschillende energie en zachtheid. Berk is symbolisch voor begin en opnieuw beginnen. Berk staat ook voor regeneratie, hoop en nieuwe dageraad. De berk draagt oude wijsheid en ziet er toch altijd jong uit.

Verder hebben de beste bezems berkentakken om negatieve energie weg te vegen.

De symbolische betekenis van Berk gaat verder met de Galliƫrs die berktakken gebruikten bij huwelijksceremonies. Traditioneel zouden takken tijdens het huwelijk worden aangestoken als een teken van geluk en een voorteken voor een lang gelukkig huwelijk.

Teatiamo Birch Dildo is een prachtig stuk hout, geniet ervan, elke keer als je het gebruikt.

Specificaties
Teatiamo Buttplugs zijn ontworpen en gemaakt in Rovaniemi, Finland bij de poolcirkel. Onze dildo’s zijn allemaal uniek en handgemaakt.

Afmetingen bij benadering
Lengte: 25 cm
Length vanaf de lange boog: 30 cm
Smalle eind diameter: 3 cm
Smalle eind omtrek: 11 cm
Dikke eind diameter: 5 cm
Dikke eind omtrek: 15 cm
Materiaal: Finse berk

Renner Italiaanse lak*
*Renner Italiaanse lak is een organisch component 2- (2-ethoxyethoxy) ethanol met de formule CH3CH2OCH2CH2OCH2CH2OH. De lak is niet giftig en voldoet aan de richtlijnen 67/548 / EEC, 1999 / 45 / EC and 1272/2008. Deze afwerking is jarenlang getest en is vocht, en vuil afstotend.

Onderhoudsinstructies
Door de hoogwaardige afwerking is het product geschikt om te gebruiken met olie en glijmiddelen op water,- en siliconen basis. Spoel het product na gebruik gewoon af met water en droog het af. Met goede zorg en goed onderhoud kan hout eeuwig meegaan.

Ondanks het volledige vertrouwen in de veiligheid van onze ontwerpen, dien je de producten op verantwoorde wijze en op eigen risico te gebruiken.

Merk

Teatiamo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teatiamo Houten Dildo Berk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *