Satisfyer Vibes Power Flower Rood

49,90

De vibraties van zijn fladderende bloemblaadjes zullen je liefdesknop doen trillen op de wind van verlangen

Beschrijving

De vibraties van zijn fladderende bloemblaadjes zullen je liefdesknop doen trillen op de wind van verlangen.

Fladderende plezierblaadjes
Was de jaren 70 niet inspirerend? Goede muziek, alles vol bloemen, vredelievende mensen en gratis liefde overal – hoe geweldig! Maar dingen waren in het verleden niet altijd beter, omdat er bijvoorbeeld geen milieuvriendelijke oplaadbare en waterdichte vibrators waren gemaakt van soepel siliconen, zoals dit prachtige exemplaar hier. Als een klein eerbetoon aan de Geest van Vrede, Liefde en Rock’n’Roll is de Flower Power gemaakt om je knop met plezier te laten bloeien. Het ontwerp combineert 12 krachtige vibratieprogramma’s met een flexibele as gemaakt van soepel materiaal en een smalle, gespleten punt. Dit resulteert in veelzijdige stimulatiemogelijkheden, omdat je de Flower Power zowel vaginaal als voor externe stimulatie kunt gebruiken, door de zachte bloemblaadjes rond je plezierknop te laten dansen.

Vredesvibe voor je bud
Op de praktische borgring met geïntegreerd bedieningspaneel, kunt u uw favoriete programma intuïtief vinden met een druk op de knop en tegelijkertijd een stevige grip op de bloemrijke genotbrenger hebben – zelfs als de dingen bijzonder warm en nat worden. De 12 bijzonder krachtige vibratieprogramma’s bestaan ??uit 6 intensiteiten en 6 tintelende ritmen. De krachtige motor verdeelt de vibes ideaal over de hele schacht, zodat ze je van boven naar beneden intens stimuleren. Dankzij de waterdichte afwerking (IPX7), nodigt de Power Flower je ook uit om te genieten van sensueel plezier in de douche of in bad.

– Supersterke diepe trillingen
– Flexibele body& waterdicht
– Hoogwaardige, zachte volledige siliconen

De geïntegreerde batterijen van je nieuwe favoriete sfeer maken hem oplaadbaar en daarom milieuvriendelijk. Als u uw luisteraar wilt opladen via een stekker, kan de meegeleverde magnetische USB-kabel worden aangevuld met een in de handel verkrijgbare 5 V-stekker.

Materiaal
De huidvriendelijke siliconen Satisfyer-vibes wint de handen met een adembenemend aanbod, satijnen afwerking. Een waterdichte afwerking (IPX7) gecombineerd met een praktische borgring van krasbestendig ABS-plastic, het liefdespeelgoed is gemakkelijk te reinigen en blijft op de lange termijn hygiënisch. Het flexibele materiaal is heerlijk glad en past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. Je vibrator kan snel en eenvoudig worden gereinigd met een beetje zeep en lauw water. Voor uitgebreide hygiëne kunt u een paar sprays van desinfecterende speelgoedreiniger gebruiken.

Merk

Satisfyer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Satisfyer Vibes Power Flower Rood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.