Satisfyer Pro 2 Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket

59,90

Doe voordeel met het Satisfyer Pro 2 Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket! Dit voordeel bevat een Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator, een Satisfyer Women Gentle Classic Glijmiddel& een Satisfyer Women Disinfecterende Spray

Beschrijving

Doe voordeel met het Satisfyer Pro 2 Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket! Dit voordeel bevat een Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator, een Satisfyer Women Gentle Classic Glijmiddel& een Satisfyer Women Disinfecterende Spray.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator

De populaire Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator garandeert explosieve sensaties met zijn innovatieve drukgolf stimulatie. De 11 programma’s en het high-tech apparaat bieden je contactloos genot, welke je altijd en overal kan ervaren dankzij de oplaadbare batterij.

Kenmerken
– Fluisterstil
– Lichaamsvriendelijke siliconen
– 11 programma’s
– Waterdicht voor nog meer plezier onder water
– Drukgolf en touch-free stimulatie van de clitoris
– Magnetische USB-oplaadkabel meegeleverd
– Oplaadbare Li-ion batterij
– Gemakkelijk schoon te maken

Satisfyer Women Gentle Classic Glijmiddel 150 ml.

Het Satisfyer Women Gentle Classic Glijmiddel is voor vrouwen die liever géén glijmiddel gebruiken: het combineert de voordelen van een glijmiddel met een delicate formule die de glijmiddel verhoogt zonder hulp van overbodige ingrediënten. Op deze manier kunt u genieten van een verhoogde gladheid zonder uw natuurlijk plezier te beïnvloeden.

Kenmerken
– perfect voor alle Satisfyers
– natuurlijk glij effect
– op water gebaseerde, superieure glijmiddel
– condoomvriendelijk
– olie- en vetvrij

Satisfyer-glijmiddelen zijn producten voor gebruik op de huid. Ze hebben een olie- en vetvrije formule en bieden een prachtige, langdurig glijplezier. Satisfyer-glijmiddelen zijn op waterbasis. Dit betekent dat ze gemakkelijk worden afgespoeld met water, waardoor er geen residu of plakkerig gevoel op de huid achterblijft. Ze zijn ideaal voor gebruik met alle Satisfyer-producten, maar kunnen ook worden gebruikt met ander speeltje of tijdens geslachtsgemeenschap.

Ingrediënten:
Water, glycerine, hydroxyethylcellulose, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur.

Satisfyer Women Disinfecterende Spray 150 ml.

De Satisfyer Women Disinfecterende Spray is gemaakt om je te katapulteren naar cloud 9 op een golf van onvergetelijk intense orgasmes. Geen wonder dus dat u uw persoonlijke drukgolf-wondermedewerker dicht bij u wilt houden. Als je zoveel plezier hebt, moet je je plezierpartner regelmatig en grondig schoonmaken om ervoor te zorgen dat deze lang als nieuw blijft. Zo fris zo schoon!

De Premium desinfecterende spray biedt uitgebreide hygiëne voor uw Satisfyer, evenals een volledige bescherming tegen bacteriën en virussen. Vermijd effectief schimmelinfecties en andere ziekten en geniet zonder aarzeling van plezier, zelfs bij frequent gebruik van uw hoogvliegende vriend. Toepassing: Begin met milde zeep en water om uw Satisfyer grondig te reinigen.

Dankzij de waterdichte afwerking kun je hier heel grondig in zijn. Schuim je speeltje royaal in en spoel af. Als uw Satisfyer een verwijderbaar hulpstuk heeft, kunt u dit ook apart schoonmaken. Spuit vervolgens de desinfecterende spray meerdere keren over het gehele oppervlak van het speeltje. Zodra het oppervlak voldoende vochtig is, laat u het desinfectiemiddel 1-2 minuten inwerken en veegt u het af met een schone, droge doek. Je Satisfyer is klaar voor je volgende sensuele plezierpartij!

Kenmerken
– alcoholvrije formule – milde desinfectie
– perfect voor alle Satisfyers
– verzorging en reiniging zonder vlekken
– bescherming tegen bacteriën en virussen

Merk

Erodeals

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Satisfyer Pro 2 Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.