Raket Vibrator

5,00

Ben jij een Rocket Girl

Beschrijving

Ben jij een Rocket Girl?

Dan is hier de Raket Vibrator! Het allernieuwste speeltje van Big Teaze Toys! Deze raket in vintage design zal je naar de zevende hemel brengen en terug… voor méér! Met een uniek en bovenal functioneel design zal de Raket Vibrator ervoor zorgen dat je al gauw met je hoofd in de wolken zit!

De Raket Vibrator is gestroomlijnd waardoor deze gemakkelijk in te brengen is en dankzij het design kun je de vibrator gemakkelijk vasthouden en bedienen. Daarnaast is hij ook nog eens volledig waterproof en heeft enorm krachtige en intense motoren die jou gegarandeerd naar een hoogtepunt zullen brengen. Wat wil je als vrouw nog meer!

De Raket Vibrator is voor ontworpen met de vrouw in gedachte die op zoek is naar een toy die niet super gelikt of vol glamour en mega vrouwelijk hoeft te zijn, maar interessant, leuk en vooraló zó functioneel. Want dát is deze Raket Vibrator!

Net zoals alle andere Big Teaze Toys is ook de Raket Vibrator vrij van latex, weekmakers en zware metalen. De Raket Vibrator is 12,7cm lang, en wordt geleverd inclusief een display in de stijl van een maanlandschap (zoals afgebeeld) en werkt op 1 AA batterij (niet geleverd).

Verkrijgbaar in Dapper Rood en Onbevreesd Geel.

Snelheden: 1
Item Afmetingen: 12,7 x 2,54 cm
Batterij Vereisten: een AA Alkaline batterij (niet inbegrepen)
Bevat geen: Latex, Natuurlijk Rubbers, ftalaten of giftige zware metalen zoals cadmium en lood.
International Safety& Environmental Compliance: CE, RoHS, WEEE en ASTM

Merk

Outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raket Vibrator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.