Jimmyjane Evoke Vibrerend Massage Wiel Rol-O

98,90

Rol met mij! Werk je problemen weg! Jimmyjane Evoke Rol-o Vibrating Massage Wheels zijn de eerste massagers die rollende massage wielen combineren met diepe, rommelende vibraties

Beschrijving

Rol met mij!

Werk je problemen weg! Jimmyjane Evoke Rol-o Vibrating Massage Wheels zijn de eerste massagers die rollende massage wielen combineren met diepe, rommelende vibraties.
De gladde, siliconen wielen rollen heel makkelijk over de contouren van je lichaam om de spieren te ontspannen en te versterken, terwijl de krachtige vibraties de zenuwen stimuleren door de circulatie te verhogen en stress te verminderen. Het revolutionaire wiel is makkelijk te bewegen over het lichaam en het kan bij elk drukpunt. Met minimale druk verandert de Evoke elke beginner in een goede masseur! Het easy grip handvat maakt het makkelijk om stress te verlichten in de gebieden die moeilijk te bereiken zijn. Gebruik de massager zelf of met een partner voor de perfecte DIY massage thuis. Kies je eigen sensaties!

Evoke Rol-o vibrerend massage wiel heeft een krachtige, rommelende vibrator in het ronde, siliconen wiel zodat je de contouren van het lichaam goed kunt masseren. Het siliconen easy-grip handvat maakt het makkelijk om de Rol-o te bewegen in verschillende standen wanneer je een specifieke spier of lichaamsgedeelte wilt masseren. Het oppervlakte van de Rol-o heeft kleine siliconen nopjes die zorgen voor extra stimulatie tijdens de massage, terwijl de krachtige vibraties de dieper gelegen zenuwen stimuleren voor krachtige spier ontspanning.

Eigenschappen:
– Compact formaat geeft drukpunt massage op alle gespannen of plezierige plekjes van het lichaam
– Easy grip handvat. Ergonomisch ontworpen siliconen handvat
– Geribbeld oppervlakte stimuleert de buitenste spieren om de knopen weg te werken
– Veelzijdig, geweldig voor koppels, solo spel en plezier onderweg
– Waterproof en goed te reinigen, geschikt voor in bad
– Lichaamsveilig, vrij van ftalaten, medisch platinum siliconen en roestvrij staal
– Eenvoudige intuitieve knoppen, 1 knop regelt 10 verschillende vibratie standen
– USB oplaadbaar, makkelijk opladen, waar je ook heengaat
– 1 jaar garantie

Merk

Jimmyjane

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jimmyjane Evoke Vibrerend Massage Wiel Rol-O” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.