Fun Factory Sharevibe Double Vibrator

99,90

A SHARE with a real vibrating BULLET

Beschrijving

SHAREVIBE? A SHARE with a real vibrating BULLET.

SHAREVIBE is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een luxe voorbindspeelgoed. Deze in Duitsland gemaakte, siliconen schoonheid is het enige speelgoed in zijn soort met sterke 5-patroonen verwerkt in de oplaadbare vibrator BULLET die zich bevindt in de basis. Het paar samen kan deze heerlijke vibraties delen tijdens het vrijen. SHAREVIBE verbetert ook de intimiteit door meer huid-op-huidcontact tussen geliefden mogelijk te maken dankzij het strapless ontwerp. Dit koppel speelgoed voelt en lijkt precies op een verlengstuk van haar lichaam; het gebruiken tijdens het vrijen lijkt volkomen natuurlijk. Schoonmaken van de SHAREVIBE heeft u alleen zeep en warm water of een standaard TOYCLEANER nodig.

– De enige SHARE met een 5-speed vibrator in de basis!
– Luxe BULLET is oplaadbaar en onderdompel baar
– BULLET kan uit de huls worden verwijderd voor externe massages
– SHAREVIBE ziet eruit en voelt als een verlengstuk van uw lichaam
– Een strap-less strap-on voor meer huidcontact tussen geliefden
– Kleinere bol is vaginaal ingebracht en wordt vastgehouden door de actieve vrouwen om te peggen
– Plezier tegelijkertijd voor de actieve en passieve partner
– Verplaatst met het paar (past zich aan aan seksuele posities)
– 100% siliconen van medische kwaliteit, geurloos
– Zijdeachtige zachte textuur
– Gemaakt in Duitsland
– Gemakkelijk schoon te maken met TOYCLEANER of water en een milde zeep
– In crème, roze en donkere viooltjes

SHAREVIBE – Het vibrerende strapless speelgoed voor koppels.
Een bestseller voor meer dan een decennium, het klassieke SHARE Couple-speelgoed is nu verkrijgbaar met een BULLET geïntegreerd in de basis. De nieuwe versie van dit favoriete liefdes speelgoed is ten aller tijden heet SHAREVIBE.

SHAREVIBE heeft een kort uiteinde (de bulb) en een langer uiteinde (de schacht). Het korte uiteinde wordt vaginaal ingebracht in de partner die een actieve rol speelt in het vrijen. De partner die de SHAREVIBE draagt, heeft volledige controle over het langere uiteinde van het speelgoed door het intuïtief vast te houden met de bekkenspieren. De ontvangende partner zal genieten van de omtrek en de lengte van de schacht, die is ontworpen om als een verlengstuk van het lichaam van de drager te voelen.

Omdat SHAREVIBE harnasvrij is, biedt het twee geliefden de mogelijkheid elkaars heupen en huid te voelen tijdens intimiteit. De actieve partner kan haar bekkenspieren gebruiken om zich aan het korte uiteinde vast te klemmen en het lange uiteinde perfect te beheersen, alsof het een deel van haar lichaam is. Vrijen met de SHAREVIBE voelt intens en volledig natuurlijk aan, in tegenstelling tot de sensatie die geliefden van harnassen krijgen.

Het revolutionaire kenmerk van de SHAREVIBE is dat het een verwijderbare BULLET bevat die sterker is dan elke vibratie-eenheid die gewoonlijk in dergelijk paarspeelgoed wordt gebruikt. Partners zullen dol zijn op de 2 vibratieritmen en 3 intensiteiten van deze waterdichte en oplaadbare vibrerende BULLET! De vibraties kunnen tot 90 minuten op volle snelheid duren. Zoals al het speelgoed dat in Duitsland is gemaakt, is de SHAREVIBE ontworpen voor prestaties en de ongelooflijke kracht van de BULLET getuigt ervan dat FUN FACTORY altijd de nadruk legt op functionaliteit.

SHAREVIBE is gemaakt om de intimiteit tussen twee geliefden te vergroten. Dit is de reden waarom FUN FACTORY ervoor zorgde dat zijn vorm zo perfect werd ontworpen en dat hij er met het koppel organisch mee beweegt tijdens het vrijen. Het gedeelte dat het korte uiteinde verbindt met het lange uiteinde biedt enige flexibiliteit, waardoor het paar kan genieten van al hun favoriete seksposities zonder het speelgoed tijdens overgangen opnieuw in te stellen. Van missionary tot doggy, droog of onder water, SHAREVIBE beweegt met het koppel mee alsof het een deel van hun lichaam is.

21,9 cm enØ 2,1 cm (passief gedeelte) / Ø 3,9 cm (actief gedeelte)en 375 gram

Merk

Fun Factory

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fun Factory Sharevibe Double Vibrator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.