Fun Factory Mr. Boss Vibrator

44,90

Take Charge

Beschrijving

Take Charge.

We hebben alle nadelen van batterijspeelgoed opgelost, de voordelen gehandhaafd en nog wat extra?s toegevoegd! MR BOSS, van onze game-changing BATTERY+ lijn, heeft de krachtigste op batterijen werkende motor op de markt, gebruikt standaard of oplaadbare batterijen (en kent het verschil tussen hen), en kan zelfs effectief worden geupgrade tot een oplaadbaar speelgoed met de toevoeging van deHYBRIDE KIT als u besluit dat u de overstap wilt maken. Dat klopt, we hebben gepatenteerde nieuwe technologie uitgevonden om je relatie met je vibrator te veranderen op een manier waar je dol op zal zijn.

– Slimme laadtechnologie maakt onderscheid tussen normale en oplaadbare batterijen
– Diepe, rommelende vibratie
– Gebruik zodra u thuiskomt!
– Ongeveer 1 uur continu afspelen op de hoogste stand
– Vergrendelfunctie voor eenvoudig reizen
– Rustig en discreet
– Intuïtieve bediening met knopjes
– Eenvoudig aan / uit met de FUN-knop
– LED oplaadindicatielampje
– Ontworpen en handgemaakt in Duitsland
– Lichaamsveilige materialen
– Waterbestendig

SUPER KRACHT
MR BOSS biedt serieus sterke trillingen die vergelijkbaar zijn met uw favoriete oplaadbare speelgoed. De diepe, rommelende bass achtige vibraties zijn precies wat veel mensen nodig hebben om een climax te bereiken. In tegenstelling tot ander batterijspeelgoed, behoudt het zelfs een constant niveau van kracht gedurende de gehele levensduur van de batterij, voor PLEZIER tot het einde!

KIES JE KRACHT
Je hebt nog nooit zoiets als dit geprobeerd. De MR BOSS gebruikt standaardbatterijen of oplaadbare batterijen voor de perfecte combinatie van gebruiksgemak en groene stroom. Met de toevoeging van de HYBRID KIT kunt u zelfs uw batterijen opladen in het speelgoed, net als bij het opladen van een motor. Onze slimme oplaadtechnologie kan het verschil vinden tussen gewone en oplaadbare batterijen, voor een probleemloze oplading.

REALISTISCHE VORM
De G-spot vindende vorm van onze best verkopende BIG BOSS is verkleind tot een maat waarvan je nog meer zult genieten. De aantrekkelijke, realistische en stimulerende kop blijft hetzelfde.

INSTANTTE TEVREDENHEID
Wil je dit speelgoed meteen gebruiken? Gebruik je af en toe een vibrator? MR BOSS lost het probleem van eerst lang moeten opladen van tevoren al op. Zolang je een nieuwe set batterijen hebt, is deze vibe goed om gelijk te gebruiken. (Je kunt ze zelfs uit je afstandsbediening stelen als dat nodig is!)

EEN GESCHENK VOOR VANAVOND
Geef een geschenk dat je direct uit de doos kunt gebruiken! Dankzij het gemak van batterijen is dit een luxe speelgoed dat perfect is voor een romantische gelegenheid of een last-minute nacht in.

PERFECT DISCREET
Laad uw oplaadbare batterijen apart op terwijl uw MR BOSS veilig in uw la wordt opgeborgen. Niemand zal het weten.

ONZE GARANTIE
Gemaakt met FUN FACTORY’s toewijding aan kwaliteit, wordt MR BOSS geleverd met een garantie van twee jaar.

20,2 cm -Ø 1,7 – 4,0 cm, 222 gram

Merk

Fun Factory

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fun Factory Mr. Boss Vibrator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.