Fun Factory Darling Devil Rabbit Vibrator

59,90

UN FACTORY heeft een geheel nieuwe technologie uitgevonden om u de best mogelijke vibrator te bieden

Beschrijving

Devilishly Fun.

Heb een duivels goede tijd met de DARLING DUIVEL! Deze vibe maakt deel uit van onze BATTERY + -lijn en heeft de krachtigste op batterijen werkende motor die er is, met een diepe basklank die zeker zal voldoen. Ontworpen voor maximale vrijheid, maakt de DARLING DEVIL gebruik van slimme oplaadtechnologie om onderscheid te maken tussen standaard of oplaadbare batterijen, terwijl hij even goed werkt op beide. U kunt zelfs uw oplaadbare batterijen in het speelgoed opladen met de HYBRID-KIT, voor al het gemak van een batterijspeelgoed plus de milieuvriendelijke voordelen van een oplaadbare. Kortom, FUN FACTORY heeft een geheel nieuwe technologie uitgevonden om u de best mogelijke vibrator te bieden.

– Slimme laadtechnologie maakt onderscheid tussen normale en oplaadbare batterijen
– Diepe, krachtige vibratie
– Gebruiksklaar zodra u thuiskomt!
– Ongeveer 1 uur continu te gebruiken op de hoogste instelling
– Vergrendelfunctie voor tijdens het reizen
– Rustig en discreet
– Intuïtieve knopbediening
– Eenvoudig aan / uit met de FUN-knop
– LED oplaadindicatielampje
– Ontworpen en handgemaakt in Duitsland
– Lichaamsveilige materialen
– Waterbestendig

KRACHTIGE, PURRING MOTOR
DARLING DEVIL geeft je het soort vibratie waar je naar hunkert: diep, rommelend en natuurlijk sterk! BATTERY + toys bevatten de krachtigste op batterijen werkende motoren op de markt. In tegenstelling tot de meeste batterijspeelgoed, behoudt het hetzelfde niveau van vibratiesterkte gedurende de hele lading, voor krachtige PLEZIER tot het einde!

ECO-VRIENDELIJK EN HANDIG
Dit is niet alleen een batterijspeeltje. DARLING DEVIL introduceert nieuwe FUN FACTORY-technologie waarmee u gewone of oplaadbare batterijen gemakkelijker dan ooit kunt gebruiken, waardoor dit speelgoed comfortabeler, milieuvriendelijker en compatibel met elke levensstijl is. Met de aanschaf van de HYBRID KIT kunt u uw oplaadbare batterijen in het speelgoed opladen, zodat u sneller aan de slag kunt als u wilt spelen.

VEELZIJDIGE VORM
Bepaal je meest gevoelige plekken met gerichte trillingen van de siliconen hoorns, of laat de getextureerde schacht langs je huid lopen. DARLING DEVIL is de perfecte vibe om te plagen!

WANNEER JE MAAR WILT
Soms wil je gewoon heel veel genot hebben, en zoveel als we van oplaadbaar speelgoed houden, kan het stoppen en opladen van je favoriet echt je flow verpesten. DARLING DEVIL geeft je de milieuvriendelijke voordelen van een oplaadbaar speelgoed, met de optie om de batterijen van je afstandsbediening te stelen als je wat meer tijd met je vibrator wilt kopen.

BLIJF GEVEN
Wil je een geschenk dat je meteen kunt gebruiken? Zolang je nieuwe batterijen hebt, is deze vibe klaar om te gebruiken!

ONTWORPEN VOOR DISCRETIE
Het is niet nodig om deze kleine duivel in het zicht te houden tijdens het opladen als je gezelschap hebt! Gooi het gewoon in een la en stop er verse of opgeladen batterijen in als je klaar bent om te spelen.

GARANTIE VAN TWEE JAAR
Gemaakt met materialen van topkwaliteit en Duitse engineering zoals alle FUN FACTORY-speeltjes, is DARLING DEVIL het speelgoed dat u wilt, tegen een prijs die u wilt!

20,5 cm -Ø 2,4 – 4,0 cm, 204 g

Merk

Fun Factory

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fun Factory Darling Devil Rabbit Vibrator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.