De 3 beste koppel vibrators van 2021

Willen jij en je partner jullie intieme momenten naar een hoger niveau brengen? Hebben jullie moeite om beiden (of één van beiden) een orgasme te krijgen tijdens seks? Of willen jullie simpelweg meer experimenteren onder en boven de dekens? Dan is een koppelvibrator de manier om een boost te geven aan jullie seksleven.

Hoe gebruik je een koppel vibrator?

 

Het leuke aan seksspeeltjes voor koppels, is dat er heel veel variatie is. Zo zijn er:

 

  • Speeltjes die je tijdens het voorspel kan gebruiken.
  • Speeltjes voor tijdens de penetratie zelf.
  • Speeltjes die je kan gebruiken op afstand, zoals een vibrator met app.
  • Speeltjes die anale stimulatie geven, en te gebruiken zijn door zowel mannen als vrouwen

 

Maar hoe vind je nu de perfecte toy voor jullie seksleven? Zoals je waarschijnlijk zelf al hebt gezien zijn er tegenwoordig een plethora aan duo vibrators te koop. Toch zijn ze niet allemaal gelijkwaardig. Waar sommige een geweldig hoogtepunt van jullie dag kunnen zijn, zullen anderen een duurkoop blijken. Daarom hebben wij onze 3 favoriete vibrators voor koppels gekozen.

Een vibrator gebruiken tijdens seks: LoveFreak koppel vibrator

Eén van de grote problemen van een vibrator tijdens seks gebruiken is dat het in de weg kan gaan zitten. Veel vibrators kun je dan ook niet gebruiken tijdens de seks. Wil jij graag vibrerende stimulatie tijdens penetratie, dan raden wij zonder twijfel de LoveFreak koppel vibrator aan.

Deze ergonomisch ontworpen vibrator is speciaal gemaakt om gebruikt te worden tijdens alle vormen van seks. Je schuift het met 1 kant in de vagina waarna er meer dan genoeg ruimte is voor een penis. De trillingen verdelen zich over het gehele apparaat, waardoor het zowel de G-spot als de clitoris stimuleert. Doordat de trillingen diep werken, genieten ook mannen tijdens de seks wanneer vrouwen dit in zich hebben. Het is in onze optiek dan ook een ideale vibrator voor koppels, zowel voor beginnende avonturiers als kinky veteranen.

Het is gemaakt van lichaamsveilig kunststof, is compleet waterdicht en heeft maarliefst 10 trilstanden.

Daarnaast is de LoveFreak ook anaal te gebruiken bij zowel mannen als vrouwen. Hoe je het ook wilt gebruiken, vergeet niet geschikt glijmiddel te halen en de LoveFreak altijd na afloop schoon te maken.

Luchtdruk vibrator voor alle standjes: Satisfyer Pro 2

Zoals we net al hebben besproken zijn veel vibrators onhandig om tijdens de seks te gebruiken. Een grote rabbit vibrator is misschien wel leuk tijdens het voorspel, maar je wilt het liefst een speeltje waar jullie beiden van kunnen genieten tijdens ieder standje. Dit is waar de Satisfyer Pro 2 in uitblinkt. Dit is een luchtdruk vibrator van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dit type toy is bedoeld voor clitorale stimulatie, en niet geschikt voor direct gebruik op mannen. Laat dit jullie echter niet afschrikken. Het type trilling dat uit de Satisfyer Pro 2 komt is heel anders dan dat van een normaal trillende vibrator of wand. Omdat het werkt op luchtdruk geeft het een veel diepere en intensere ervaring, die ook voor mannen goed te voelen is tijdens zowel vaginale als anale seks. Wat wij persoonlijk fijn vinden is het compacte design en de stille motor. Omdat je deze Satisfyer direct met de zachte mond op de clitoris zet, zit het niemand in de weg. Je kan dan ook de moeilijkste standjes uitproberen terwijl jij, of natuurlijk jouw partner, deze luchtdruk vibrator gebruikt.

Ook spannend buiten de slaapkamer: Lovesense Lush 2

Niet iedere seks hoeft plaats te vinden in de slaapkamer. Sterker nog, seks hoeft niet eens in huis te gebeuren. Wil jij samen met je partner de spanning buiten de deur opzoeken? Dan is de Lovesense Lush 2 draagbare bullet vibrator echt iets voor jullie. Deze vibrator met app is te gebruiken door vrouwen, en dient ingebracht te worden in de vagina. Je verbindt het via een IOS of Android app met de smartphone van je partner, en de stiekeme spellen kunnen beginnen. Zijn jullie verder van elkaar, dan kan de Lush 2 ook via WiFi door middel van de app verbonden worden met jouw partner. Zelfs aan de andere kant van de wereld. Lovesense staat sinds 2015 bekend als één van de beste bedrijven voor draadloze vibrators, en duo vibrators en voornamelijk voor de vibrator met afstandsbediening en app. Of jullie nu via een intense webcam sessie samen willen komen, of op avontuur willen gaan in publieke locaties. De Lovesense Lush 2 is onze keuze als koppel vibrator met app.