Cloneboy Vibrator

39,90

De Cloneboy doe het zelf penis kopie kit bevat alles wat je nodig hebt om alleen of samen met je partner een perfecte rubberen vibrerende kopie van je penis te maken

Beschrijving

De Cloneboy doe het zelf penis kopie kit bevat alles wat je nodig hebt om alleen of samen met je partner een perfecte rubberen vibrerende kopie van je penis te maken. Elke kit bevat 2 zakjes afdrukmateriaal. Je kan dus altijd de mooiste afdruk kiezen om daar de siliconenrubber in te gieten.

De kit is simpel. In slechts enkele stappen heb je een eigen Cloneboy vibrator gemaakt. Maak je penis stijf en doe de cockring om je penis. De cockring zorgt ervoor dat je penis stijf blijft. Nu maak je het medisch getest afdrukmateriaal op basis van algen aan met water. Je kunt het natuurlijk ook laten aanmaken door je partner. Ga dan zitten en steek je penis door het manchet in de koker. Het manchet zorgt ervoor dat je geen afdrukmateriaal morst. Giet het afdrukmateriaal in de koker en wacht enkele minuten tot dat deze is uitgehard. Maak de cockring los en verwijder je penis uit de mal. Plaats de vibrator in de mal. Mix de siliconenrubber en giet deze in de mal. Wacht tot dat de siliconenrubber goed is uitgehard. Verwijder het mal materiaal van de kopie. Klaar, je hebt nu een perfecte vibrerende kopie gemaakt van je penis. Een leuke verrassing voor vanavond misschien?

De verpakking bevat:
– Koker
– 2 zakjes 3D gel (afdrukpoeder)
– Harder
– Siliconenrubber
– Cockring
– Manchet
– Roerhoutje
– Vibrator
– Centreerstuk
– Plastic handschoenen
– Handleiding in stripstijl

Merk

Cloneboy

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cloneboy Vibrator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *