B Swish bgood Classic Vibrator

22,90

De Bgood Classic heeft een staaf van 17,8 cm, is waterproof, heeft 5 opwindende functies en het gladde ontwerp zorgt ervoor dat je via een zachte aanraking naar een intense massage kunt gaan

Beschrijving

De Bgood Classic heeft een staaf van 17,8 cm, is waterproof, heeft 5 opwindende functies en het gladde ontwerp zorgt ervoor dat je via een zachte aanraking naar een intense massage kunt gaan. Met de zachte, tapse top kun je een precieze plek strelen terwijl het zachte oppervlakte moeiteloos over de huid glijdt.

De 17,8 cm lange staaf met heeft vijf functies waardoor je altijd een intensiteit vindt die lekker is voor jou. De multi-functies kunnen doorlopen worden met een druk op de knop aan de basis van de staaf. De buttons hebben een wit licht waardoor je makkelijk kunt spelen in het donker.

De Bgood Classic is gemaakt van niet poreus, lichaamsvriendelijk PU gecoat ABS plastic waardoor het makkelijk schoon te maken is en je verschillende glijmiddelen kunt gebruiken. Doordat het waterproof is, kun je deze vibrator meenemen onder de douche, zorg er wel voor dat het batterij klepje goed gesloten is.

Eigenschappen:
– 100% Lichaamsvriendelijke materialen
– Backlight kleur: wit
– Kleuren: blauw, roze en donkerroze
– Materiaal: ABS Plastic, PU
– Totale lengte: 17,8 cm
– Diameter: 2.5 cm
– Batterij: 2x AAA (niet bijgeleverd)
– Functies: 5
– Gebruikstijd: 3 uur
– Inhoud doos: 1 handleiding, 1 massager, 1 opbergzakje
– Waterproof
– Basis kleuren: blauw, roze, donkerroze
– Glijmiddel: water en siliconen
– Stijl: traditioneel

Merk

B Swish

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “B Swish bgood Classic Vibrator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *